Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát az azokkal kapcsolatos irányelv értelmében.

iSolyBag bemutatása

 

Az iSolyBag egy többfunkciós telefontok, amely a mechanikai védelem mellett akár ezredére is csökkentheti a telefonból sugárzó elektromágneses hullámokat, így védve a szervezetet a káros hatásoktól.

 

 

isolybag_sugarzasvedotok1

 


Mivel az emberek között a legtöbbet és leggyakrabban használt eszköz a mobiltelefon, ezért úgy döntöttünk, hogy elsődleges célunk olyan telefontok megalkotása, amely fiatalokat és időseket egyaránt megvédi a sugárzástól.

Az iSolyBag ajánlott mindenki számára, aki rendszeresen használja a mobiltelefonját, és legtöbbször a zsebében, a táskájában, a gépjárművében, az íróasztalon vagy éppen az éjjeli szekrényén tartja.

 

 

 

SPECIÁLIS ÖSSZETÉTEL

Az iSolyBag egy speciális technológián alapuló fémhálós szövetet tartalmaz, amely két rétegben került a tok anyagába, ennek védelméért van a belső bélés, a műanyag mechanikai merevítés és a nagy kopásállóságú külső színezett műanyag szövet.

 

isolybag_sugarzasvedotok2

 

A tok körbeveszi a telefont, amely 5 réteget tartalmaz:

1. Külső strapabíró design réteg

2. Műanyag hajlítható mechanikai védő

3. Speciális elektroszmog védő réteg

4. Speciális elektroszmog védő réteg

5. Belső finom mikroszálas bélés 

 

Az iSolyBag tokot lehet használni a már meglévő védőtokkal, amit a méretezésnél figyelembe kell venni! 

 

 

 

 

 

 HATÉKONYAN VÉD A KÁROS SUGÁRZÁS ELLEN

Számos vizsgálatot végeztünk a témában. Méréseink során bebizonyosodott, hogy a mobiltelefon a védőtok nélkül többezer uW/m2 értéket mutat, amely az iSolyBag használatával néhány százas értékre csökken le.

A tesztek azt mutatják, hogy a mobiltelefon eközben üzemképes marad, az üzenetek, értesítések megérkeznek, telefonálni is lehet zavartalanul a headset használatával vagy kihangosítva.

A tok szabad nyílásán keresztül a mobiltelefon tölthető és a kábeles headset csatlakoztatható (telefontípustól függően).

 

  isolybag_sugarzasvedotok4