Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát az azokkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Finnországi teszttel igazolható az iSolyBag hatékonysága

Miért jó iSolyBag-et használni?

      Talán a leggyakoribb kérdés, ami az iSolyBag kapcsán felmerül az emberekben. Ez egy elektroszmog szűrő mobiltelefon védőtok – hangzik a tömör válasz.
Rendben, de miért is olyan fontos, hogy olyan védőtokot használjunk, ami ezt a sokak számára ismeretlen fogalmat szűri? 

     Azért, mert azok az elektronikai készülékek, amelyek elektromos hullámokkal kommunikálnak, bizony akkor is erőteljesen működnek, amikor mi aktívan nem használjuk őket. Az elektroszmognak, amelyet ezek a készülékek okoznak van egy hatótávja, amin túl már nem káros a szervezetre nézve, viszont a mobiltelefonunk egész nap a közvetlen közelünkben található. A farmerzsebben, táskában, vagy éppen a párnánk alatt. Az elektroszmog érzékenység pedig sokkal több embert érint, mint azt gondolnánk. Ez azt jelenti, hogy ott kártékony, amire érzékenyebbek vagyunk, így mindenkinél máshol. Kezdve az alvászavarral, a koncentráció gyengülésével, kutatták már a memóriára történő gyengítő hatását, de folytatni kell komolyabb hatásokkal is, mint például az emésztési zavarok vagy a cukorbetegség. 
      Tehát a telefonok állandó közelsége miatt ajánlott iSolyBag-et használni, mivel amellett, hogy közel ezredére csökkenti az elektromágneses sugárzást, a telefon összes funkciója működőképes marad. Továbbra is lehetséges a hívások fogadása, sőt, a bluetooth-os fülhallgatók és autós rádiók kommunikációját sem akadályozza. A saját meglévő, de vékonyabb műanyag védőtokjukról sem kell lemondaniuk, mivel az iSolyBag nagyjából minden mobiltelefonnak megfelel.

Hogyan működik?

sar-ertekek-finnorszagban-tesztelve
      Az iSolyBag egy német technológián alapuló dupla védőréteget tartalmaz, amely egy különleges fémhálós szövetből készül. A tok hatékonyságát igazolja egy finnországi akkreditált tesztlabor (https://verkotan.com/) ahol az iSolyBag bevizsgálásra került. A teszt alapján a védőtok jelentősen csökkenteni tudja a testre ható sugárzás mértékét. 4G-s szabványok közül az LTE 20 esetében már 1/4000-rel, 0.00014 W/Kg-ra csökkent az un SAR érték. Ez a szint már biztonságosnak mondható.