Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát az azokkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Használati utasítás

Az iSolyBag egy speciális technológián alapuló fémeshálós szövetet tartalmaz, amely védelméért van a belső bélés, a műanyag mechanikai merevítés és a nagy kopásállóságú külső színezett műanyag szövet.

A rétegek összeillesztése, varrása rendkívül összetett, kézzel végzett műveletsorozat, amely lehetőséget ad minimális hibákra, ezért komoly minőségellenőrzésen esik át az elkészült termék. A legelső minta már 2 éve készült és folyamatos használat alatt van. Minimális kopás mellett teljesen sértetlen, azonban kíméletes használat mellett értük el mindezt.

Hogyan használd az iSolyBag sugárzás elleni védőtokot hatékonyan

Funkcionális használata
A tokot a telefon saját mechanikai tokjával együtt lehet használni. Kivételt képeznek ez alól a csúszásgátlós szilikontokok. Ilyenek jellemzően az egyes telefongyártók által forgalmazott, szinte ragadós mechanikai védőtokok, amelyek nehezen csúsztathatók be és ki az iSolyBag-be. 
A telefon egy kicsit szorulva csúszik a tokba. A szorításról a rugalmas belső bélés gondoskodik, elkerülve a telefon kiesését egy rossz tartás közben. 
A telefon az aljával a nyílás fele helyezkedjen el! Így tokban is lehet tölteni, valamint egy headset vezetékét csatlakoztatni.  
Miközben a telefon a tokban van, a tesztek alapján a telefon használható marad olyan helyen, ahol megfelelő vétel/térerő van. 
Bluetooth eszközök használata is lehetséges, kevés kivétellel. Ha nincs kapcsolat, akkor érdemes a telefont egy kicsit kifelé húzni (1-3cm) és akkor általában visszaáll a bluetooth kapcsolat.
A telefon kihúzása a tok széleinek megnyomásával könnyebbé válik. Egyik kézzel összenyomjuk a tokot a másikkal pedig kihúzzuk belőle a telefont.

Használati korlátozások
Az iSolyBag kíméletes használat mellett megtartja a színét, ami idővel tompul. A zipzár viszont könnyen megkarcolhatja, ettől óvjuk a tokot. Farmer anyaga is koptathatja a külső réteget. 
Mosni nem lehet, csak kívülről finoman tisztítani. Ugyan a víz nem árt a szövetnek, viszont a több réteg kiszárítása nehezebb feladat lehet.  

Jó egészséget kívánunk az iSolyBag használatához!